Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van femtilator.

Prijs en Betaling:
Leuk! Je wilt de femtilator planner bestellen. We hopen dat je er heel veel plezier aan zult hebben!
De prijs van de femtilator planner bedraagt €  35,00 inclusief btw en exclusief verzendkosten. Je kunt de femtilator planner afrekenen in de webshop door middel van betaling met Ideal. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Levertijd & Verzending:
Na ontvangst van je bestelling en betaling, wordt je femtilator planner binnen 1-3 werkdagen naar het door jou opgegeven bezorgadres verzonden. De verzending wordt verzorgd door PostNL. Je ontvangt een track & trace code op het door jou opgegeven e-mail adres.

Femtilator kan het moment van bezorging niet beïnvloeden en is daarvoor niet aansprakelijk.
Het kan voorkomen dat de femtilator planner (tijdelijk) niet voorradig is waardoor levering wat langer kan duren, maar daarvan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Retourneren:
Wil je je femtilator planner retourneren? Dat kan vanwege het herroepingsrecht, binnen 14 dagen. De wettelijke bedenktijd gaat in op de dag nadat je de femtilator planner hebt ontvangen. Houdt er rekening mee dat je zorgvuldig en netjes omgaat met zowel de planner als de verpakking, zodat wij deze onbeschadigd en volledig ongebruikt retour ontvangen. Bij beschadigingen kan een waardevermindering van toepassing zijn, wat van invloed is op het bedrag van teruggave.

Je kunt ons binnen 14 dagen na ontvangst, via e-mail, laten weten dat je de femtilator planner retour wilt sturen. Mail je bericht naar info@femtilator.nl en vermeld daarbij je naam, het ordernummer en het adres van de bezorging. Het is belangrijk dat je de femtilator planner binnen de termijn van 14 dagen retourneert om zo aan je herroepingsrecht te voldoen. Vergeet niet om een kopie van het bewijs van verzending mee te sturen, zodat je kunt bewijzen dat je de planner op tijd hebt geretourneerd.

Wanneer mogelijk ontvangen wij de femtilator graag retour in de originele verpakking en voeg de pakbon erbij, zodat wij weten dat het om jouw pakket gaat.

Je kunt retourneren naar het onderstaande adres:  (geen bezoekadres)
Femtilator
Achterveld 14
3645 HP  VINKEVEEN

E-mail:
info@femtilator.nl

Verzendkosten van retourneren:
De retourkosten zijn voor je eigen rekening. Deze kosten worden niet door femtilator vergoed.

Teruggave van het aankoopbedrag:
Wanneer je hebt voldaan aan de regels van het wettelijke herroepingsrecht en de femtilator planner is door ons in goede orde, zonder beschadigingen of gebruik ontvangen en wanneer je het bewijs kunt laten zien van de retourzending, dan zullen wij het aankoopbedrag, zonder verzendkosten, binnen 14 dagen terugstorten. 

Jouw klantgegevens & privacy:
De gegevens die je opgeeft tijdens het bestelproces vallen onder je eigen verantwoording en aansprakelijkheid. femtilator verwerkt jouw gegevens conform de wettelijke privacy policy, zoals vermeld op de website.

Aansprakelijkheid:
femtilator is niet aansprakelijk voor enige vorm van indirecte- of gevolgschade.
femtilator is aansprakelijk tot maximaal de prijs van de planner.